Auktoriserad återförsäljare av Vallsjöhus

Bygg ert drömhus med oss. Trähus med stor flexibilitet.Ditt nya Vallsjöhus är byggt utifrån dina idéer och byggt med passion. Vi hjälper dig att bygga ditt drömhus. Välj på fasad i trä, puts eller tegel. 

Husmodeller

Vallsjöhus

Välj ett av våra arkitektritade kataloghus eller så skapar vi ett hus som passar dig och dina behov. Utefter dina tankar och idéer, budget och planbestämmelser på tomt ritar våra arkitekter upp ett hus till dig. Samtliga av våra arkitektritade hus är optimerade för att hålla högsta kvalitet och funktion. Välj fasad med trä, puts eller tegel.

Radhus och B2B

Vallsjöhus genomför även projekt såsom flerfamiljshus, radhus och hyreshus. Välkommen att ta kontakt med Vallsjöhus huvudkontor om ni önskar mer information kring att bygga radhus eller bygga hyreshus.

Optima

I vår Optimaserie har vi begränsat möjligheterna för ändring på dessa husmodeller utan att tumma på kvaliteten. På så vis blir också priset mer attraktivt. Välj fasad med trä, puts eller tegel.

Skisser

Bland våra skisser ligger kundanpassade ritningar som våra arkitekter hjälpt våra kunder att ta fram efter deras önskemål.

Fritidsboende

För dig som önskar ett andra hem. Vi kan hjälpa dig med ditt fritidsboende. Välj något av våra färdiga fritidshus eller anpassa det efter dina behov.

Lågenergihus

Vallsjöhus bygger även lågenergihus. Samtliga av våra hus går att uppgradera till lågenergihus. Välkommen att ta kontakt med närmaste försäljningskontor för mer info om detta. Välj fasad på trä, puts eller tegel.

Vår tillverkning och vårt huvudkontor finns beläget i Hultagård mellan Vetlanda och Sävsjö

Det ska vara roligt att bygga hus tycker jag!

En riktigt bra husaffär med rätt rådgivning är viktig, där fokus ligger på er som kund, era önskningar och inte minst era krav. Jag erbjuder personliga samtal med individuellt anpassad kundprofil. Jag kommer att besvara era frågor kring just ert husprojekt. På det sätt ni önskar, och hjälpa er igenom byggprocessen till färdigt hus.


Jag tror på kvalité, inte kvantitet. Jag kommer att följa er i byggprocessen med engagemang. Med hus från Vallsjöhus som andas individualitet direkt från fabriken. Förutom ett mycket konkurrenskraftigt pris, högkvalitativa material och fabrikat osv är människan den mest värdefulla tillgången i hustillverkning och byggprocess. Profetionella kollegor gör de enskilda detaljerna i ert hus till en sammansatt helhet. Ert Hus!  

Ställ en förfrågan

 
 
 
 
hus
Skärmavbild 2020-03-19 kl. 15.47.24
Skärmavbild 2020-03-19 kl. 15.48.08
hus
Skärmavbild 2020-03-19 kl. 15.48.39
Skärmavbild 2020-03-19 kl. 15.47.00
Skärmavbild 2020-03-19 kl. 15.47.46
Skärmavbild 2020-03-20 kl. 10.20.03

Westring i stolt sammarbete med Vallsjöhus


-Med en ökande efterfrågan på våra tjänster och lönsamma affärer stärker vi företagets tillväxt och bidrar till att vara ett positivt alternativ inom byggbranschen på västkusten.Välkomna!

Christian Westring

Byggingenjör enligt SBR, Svenska byggingenjörsförbundet.

Certifierad kontrollansvarig hos SITAC.


Utför överlåtelsebesiktningar i enlighet med SBR, Svenska byggingenjörsförbundet och andra former av besiktningar.


Certifierad passivhusbyggare.

Westring Fastighet & Service AB

Box 143

432 23 Varberg


Westrings Fastighet & Service

c/o Ekopeak Redovisningskonsulter AB

Kungsporten 3A

427 50  Billdal


Mobil: 073-0746360

E-post: Christian@westringsfs.se